In 2014 introduceerde Autogrill de Academy. Via dit internationale trainingsproject krijgen onze collega's de kans om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. De Academy biedt ad hoc cursussen aan, afgestemd op het professionele niveau van de werknemer. Op die manier werken we aan een organisatiecultuur gebaseerd op gemeenschappelijke vaardigheden, gedeelde kennis & tools, en het delen van best practices.

De kracht van Autogrill, dat zijn onze medewerkers. De Academy is een programma om de vaardigheden van onze medewerkers te ontwikkelen en hun efficiëntie te verhogen; een investering voor zowel het bedrijf als het individu.

DE ACADEMY in BelgiË

In 2015 bestonden onze opleidingsactiviteiten in België uit een mix van klassikale opleidingen en online cursussen die op afstand kunnen worden gevolgd. De opleidingen worden georganiseerd op Europees niveau, je komt dus in contact met collega's uit andere landen.

4,713

opleidingsuren

 

1,485

deelnemers

 

3.17

uren per deelnemer

 

e4e6e7

Academy

Leren en je vaardigheden ontwikkelen is van cruciaal belang in ons bedrijf. We streven naar efficiëntie en expertise bij elk van onze medewerkers.

Bovendien bevorderen we dankzij dit internationale project de samenwerking tussen collega's uit 9 verschillende Europese landen en geven we hen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

ideoacademy-1.jpg
4a545d
Academy operations

OPERATIONS Academy

Operations Academy combineert managementvaardigheden met on-the-job ervaring op de werkvloer. Dit omvat verschillende klassikale en online trajecten, die ontwikkeld werden voor de verschillende functies in de stores.  

Bij Autogrill investeren we in het talent en de ontwikkeling van onze collega's!