Werken bij Autogrill betekent dat je deel uitmaakt van een grote internationale groep, die in 30 landen wereldwijd aanwezig is.  Elk jaar komen we in contact met meer dan 900.000 mensen, ieder met zijn eigen behoeften. We zijn betrouwbaar, ruimdenkend en hebben respect voor alle culturen. We staan klaar om de reiservaring van mensen die onderweg zijn zo aangenaam mogelijk te maken.

We zijn met meer dan 50.000 collega's, en we hebben een gemeenschappelijk doel: dankzij onze service bereiken mensen die onderweg zijn hun bestemming gelukkiger, veiliger en met een tevreden gevoel.

Werken op het hoofdkantoor

atg_introduction.jpg

Inleiding

Het is onze missie om zowel intern als extern te blijven voldoen aan de behoeften en wensen van klanten. Op ons hoofdkantoor doen we er alles aan om onze instore partners te ondersteunen. Zij stellen op hun beurt alles in het werk om een meerwaarde te geven aan de volledige reiservaring van onze gasten. Wij willen een geweldige werkplek zijn voor iedereen die bij Autogrill werkt. Op ons hoofdkantoor zijn er voor zowel stagiairs, pas afgestudeerden en ervaren professionals mogelijkheden om in dienst te worden genomen. Ze krijgen bovendien via opleiding en begeleiding de gelegenheid zich verder te ontwikkelen.

 

students.jpg

StAGIAIRS/YOUNG GRADUATES

Wij geven stagiairs en pas afgestudeerden de kans om van het beroepsleven te proeven. Op die manier geven we hen de mogelijkheid zich te ontplooien en te begrijpen hoe een internationale organisatie als Autogrill werkt. Bij ons werken is een opportuniteit om de beste te worden in wat je doet in een omgeving waar je gewaardeerd en gerespecteerd wordt.

 

sede-sera_1_g_low.jpg

Professionals

Bovendien zijn er mogelijkheden voor professionals in verschillende departementen (finance, HR & organisatie, marketing, inkoop & logistiek, ICT, enz.) en regio's. Neem een kijkje op onze vacature website en misschien vind je de kans waar je op wachtte!

 

Werken in een store

villoressi_9.jpg

Inleiding

Er zijn vele manieren om bij Autogrill aan de slag te gaan. Voor ons is het belangrijk om collega's te vinden die onze waarden net zo belangrijk vinden als wij. Het zijn namelijk onze collega's in de stores die zorgen dat de reis van onze gasten een onvergetelijke ervaring wordt. Door middel van de geboden service en kwaliteit die zij bieden anticiperen ze op de wensen van onze gasten en komen ze aan hun verwachtingen tegemoet. De jobs in onze stores variëren van polyvalent medewerker tot store manager. Of je nu ervaring hebt in de horeca of student en op zoek naar tijdelijk werk, hier bij Autogrill kun je de juiste mogelijkheid verkennen.

 

villoresi_4.jpg

WERKEN BIJ AUTOGRILL

Zin om te werken bij een bedrijf dat je de tools geeft om te leren en te groeien, zodat je jezelf zowel op persoonlijk als op professioneel vlak kan ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die van aanpakken weten. Je staat in nauw contact met de reizigers en kan als geen ander hun wensen interpreteren. Je vindt het leuk om een relatie met hen op te bouwen en de kwaliteit van ons aanbod naar een hoger niveau te brengen. We hebben allerlei soorten vacatures en zijn steeds op zoek naar vriendelijke, enthousiaste, betrouwbare en verantwoordelijke collega's, zoals jij. Kom ons team versterken!

 

5_ld.jpg

TEAMLEADER

Ben je klaar voor een loopbaan in het store management dan is de functie van teamleader een eerste stap in die richting. Het is je taak om het management te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten. Als teamleader kan je je leidinggevende vaardigheden ontwikkelen én heb je dagelijks contact met onze gasten. Je staat in voor een feilloze service en de coördinatie en ondersteuning van het team in hun dagelijkse omgang met onze gasten. Daarnaast waak je over de naleving van de normen op vlak van kwaliteit en hygiëne. Bij Autogrill maken jouw acties het verschil! Als je op zoek bent naar een leuke, flexibele baan en deel wil uitmaken van een succesvol team, kom dan bij ons werken!

 

2901web-definition.jpg

Leidinggevende functies

Wil je deel uitmaken van de enthousiaste en gedreven management teams in onze stores? Heb je veel te bieden en wil je werken aan je professionele ontwikkeling? We zoeken collega's die bereid zijn een leidende rol te spelen in het succes van onze stores. Proactieve collega's die financieel verantwoordelijk zijn, echte people managers, die een team kunnen aansturen en organisatorisch sterk zijn. Herken je jezelf hierin? Kom dan ons team versterken! 

 

ffffff