Amo, ami, ama, amiamo, amate, amano

Spreek jij deze taal? De taal van antipasti, bruschetta, risotto, pasta, pizza, salades, gelati, tiramisu en panna cotta? Hou je van écht Italiaans eten, waar ook ter wereld?

Dankzij de Italiaanse roots van Autogrill, vind je bij Amo de authentieke sfeer van een Italiaanse koffiebar. De urban inrichting kleurt rood, crème, zilvergrijs en zwart, met als fris groen accent de muur bekleed met planten. Bij de ontwikkeling van het concept werd veel aandacht besteed aan de verlichting, die is milieuvriendelijk en kan gedimd worden naargelang het moment van de dag. Zwart-wit foto's vertellen je het verhaal van de Italiaanse way of life. Deze warme open lifestyle wordt gereflecteerd in de community tafel. Zit je liever gezellig apart, dan kan dat natuurlijk ook. Waar je ook zit, we geven je graag een snelle en hartelijke bediening aan tafel.

Zin in ontbijt, lunch, vieruurtje, aperitief of diner? Met verse kwaliteitsproducten en pure Italiaanse smaken toveren onze koks in een open keuken een zuiders kleurenpallet op je bord. Om de versheid van onze producten te garanderen, spelen we in op de tijd van het jaar met een wisselend seizoensmenu. Italiaanse klassiekers met een moderne twist.

Geen honger, wel dorst? Je kan bij ons ook terecht voor huisgemaakte limonade, versgeperst fruitsap of een Italiaanse kwaliteitswijn. Bij Amo worden we warm van latte art en de geur van Italiaanse koffie. Cappuccino, latte macchiato of caffè freddo? Wij delen onze passie graag met je!